ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ, la Onești. Intrare „gratuită”, dar pe bază de invitații

După succesul înregistrat în stagiunea teatrală trecută cu spectacolul ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ, Primăria Municipiului Oneşti vă invită joi, 2 noiembrie, de la ora 14.00 să vedeţi sau să revedeţi această comedie savuroasă.

Umor românesc de bună calitate, din rândul celor mai reușite momente de televiziune sau a celebrei serii a BD-urilor, comedia ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ scrisă de Dumitru Solomon, confirmă longevitatea râsului pe rețetă națională.

Odată intrat în eterna poveste a certurilor între îndrăgostiți, fraternizând, după preferință, cu bărbatul pragmatic sau femeia care visează veșnic la romantism, singura provocare a spectatorului este să reziste cu sobrietate replicilor spumoase. Iar dacă la această noapte de pomină în doi se adaugă și prezența insistentă a unui administrator de bloc insomniac, evenimentele în cascadă surprind până la lăsarea cortinei.

Aplauzele vor întâmpina cu drag distribuția de excepție a Teatrului „George Ciprian” din Buzău: Anca Sigartău, Cristian Iacob şi Constantin Cojocaru, alături de echipa din spatele cortinei: Ilinca Stihi- regizor, Imelda Manu- scenograf, Vlad Pasencu- muzică originală, Gheorghe Jipa- light design.

Intrarea este gratuită şi se face pe bază de invitaţii. Acestea se pot ridica începând de marţi, 31 noiembrie de la Biblioteca Radu Rosetti!

– Foto Imelda Manu.

Lasă un răspuns