VIDEO – Concert caritabil cu dirijorul Ovidiu Bălan, soprana Gabriela Iştoc şi oboistul Emil Stancu

Oameni cu suflete mari și minți deschise către aproapele. O seară dedicată muzicii, scrisă cu ”M”, văzută și înțeleasă ca formă de manifestare a iubirii față de semeni. O lecție de profesionalism și dăruire.

”Astăzi, duminică (5 noiembrie, a.c), o parte a Filarmonicii „Mihail Jora” a hotărât să își sacrifice ziua liberă pentru a putea veni in ajutorul nostru. Colegii mei au ales să facă ceea ce știu ei mai bine, să cânte. Știu că sunt mulți alții care și-ar fi dorit să le fie alături, care și-au manifestat susținerea și dorința de a ajuta în multe alte moduri. Le mulțumim lor, le mulțumim soliștilor Gabriela Iştoc si Stancu Emil, multumim Maestrului Ovidiu Bălan, le mulțumim tuturor celor care sunt acum pe scena, le mulțumim prietenilor noștri si ai lor care sunt acum acolo, celor care îi găzduiesc. Nu în ultimul rând vrem să îi mulțumim Domnului Director Pavel Ionescu Ambrosie care a înțeles această situație din prima zi. Ajutorul dânsului constant și necondiționat ne-a permis să reușim să căutăm cele mai bune soluții”, scria aseară pe pagina sa de socializare Iulian M. Bolog.

Referința era făcută cu privire la concertul caritabil desfășurat în Catedrala Romano-Catolică ”Sf. Petru și Paul” din municipiul Bacău. O părticică din eveniment se poate viziona mai jos.


Lasă un răspuns