Vernisaj de arta la Galeriile Karo, din Bacău: „Interludic”, expozitia de 24 de ore

„Interludic”, expozitia de 24 de ore care va fi vernisata sambata 4 noiembrie 2017 ora 15, inaugureaza un nou concept expozitional numit KARO 24.

KARO 24 foloseste in demersul sau o parte din spatiul Galeriilor Karo devenind astfel o galerie in galerie, va exista fizic doar pe parcursul celor 24 de ore. Calendarul viitoarele manifestari de acest gen va fi conditionat de particularitatile acestora, de timpul necesar pregatirii lor, nu va fi un program regulat de expunere in acest format.

KARO 24 isi propune sa fie un spatiu al experimentarii, al schimbului de idei, un loc informal, fara clisee, dinamic si deschis. Pentru a fi accesibil si publicului, nu neaparat consumator de arta, oameni care de obicei nu intra in galeriile de arta, activitatile KARO 24 sunt gandite astfel incat sa poata fi vazute cu usurinta din strada, in acest fel exteriorul devenind o prelungire fireasca a interiorului.

Tot ce se intampla in cadrul KARO 24 nu are aspect comercial, lucrurile prezentate, indiferent de natura lor, nu sunt pentru vanzare.

Expozitia „Interludic” rezultat al colaborarii dintre TIME FOR ART si Galeriile Karo prezinta lucrari semnate: Geanina Ivu, Marius Craita Mandra, Ion Mihalache, Elena Samburic, Violeta Savu, Oana Gheorghe, Constantin Brosu, Mara Bucur, Carina Gheorghe, Teodor Vlad, Alexandra Creanga, Teodora Tuduriu, Maria Vlad, Vlad Cazimir, Diana Iftime, Calin Vizante, Bogdan Novac, Bianca Gheorghe, Ana Traistaru Ivu, Andrada Elena Brosu.

Lasă un răspuns